Ron Klipstein overleden

 

Tot mijn grote verdriet is mijn vroegere muzikale partner en vriend Ron Klipstein overleden. Hij werd 69 jaar. Op 8 oktober 1971 stonden wij voor het eerst in een geluidsstudio, twintig jaar later, in 1991, zongen wij voor het laatst samen in de videoclip ‘Shalom from Holland’. In de tussenliggende jaren (vooral begin jaren zeventig) traden wij veel op. In het theater, bij mensen thuis en op radio en tv. Ik bewaar uitzonderlijke herinneringen aan deze bijzondere man en vriend…

Jaap Dekker:

Moet ik morgen mijn verjaardag vieren, terwijl ook ik zoveel verdriet heb. Wat ben ik blij het duo Klip en Ham te hebben leren kennen. En wat heb ik veel van jullie beiden geleerd. Jullie hebben van een muzikant een compleet artiest gemaakt, met conferences en verbindende teksten. (Voordat ik met jullie in aanraking kwam, kondigde ik alleen maar aan- en af.) Maar mij werden de ogen geopend door jullie zomeravondcabaret ‘Op hoop van regen’ in de Caveau, onder het Rembrandt theater. En dan Pepijn. Wat hebben we daar machtig fijne en leuke dingen gedaan. Samen gelachen en samen gehuild…

 

Dick Houwaart:

Beste vriend, je bericht over Ron heeft me ontroerd. Ik dacht terug aan jullie mooie optredens uit een ver verleden. Ik heb via jouw website enkele liederen beluisterd en, ik weet het, ik ben een oude man, maar als ik naar jullie luister dan lopen de tranen over mijn wangen. Blijf gezond en hartelijke groet…

 

Rob van de Meeberg:

Geschokt door het overlijden van Ron. Voor mij zal Klipstein en Hammelburg altijd een begrip blijven…

 

Lees hier het bericht over het overlijden van Ron Klipstein op Joods.nl

 

Leave a message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s