Simon ontmoet studenten

Vanmiddag ging Simon Hammelburg in gesprek met studenten en docenten Theologie en Religiewetenschappen en Traumaverwerking en Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een inleiding door Simon voorzagen twee jonge wetenschappers zijn boek van commentaar, waarna een diepgaande discussie werd gevoerd, voorgezeten door Bert Jan Lietaert Peerbolte, hoogleraar Nieuwe Testament. De middag was perfect georganiseerd door  Ruben van Wingerden. Veel dank ook aan de briljante dames (zie foto) voor hun deskundige expertise.

2016-05-02 VU (1)a1

Leave a message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s