De persen draaien!

het_voorgesprek_omslag-kaft-page0avk1Wegens onverwacht grote vraag  is de eerste oplage van Simon Hammelburg’s boek Het Voorgesprek, één dag na de officiële verschijningsdatum op 7 februari, bij veel verkooppunten al uitverkocht. Een verse lading is inmiddels onderweg van Uitgeverij Aspekt, dus het boek kan gewoon worden besteld of gereserveerd. In april  komt Simon naar Nederland voor een signeersessie en een gezellig samenzijn met zijn lezers want dan wordt ook een ander nieuw boek gepresenteerd. Meer informatie hierover volgt binnenkort!

Leave a message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s