HERDENKEN EN ONTMOETEN

Binnenkort komt Simon weer naar Nederland voor de presentatie van de nieuwe uitgave van Van binnen is alles stuk – Herinneringen van vernielde generaties (inmiddels de vijfde druk – Uitgeverij Aspekt) en lezingen/discussies over het boek alsmede ‘een nieuwe wijze van herdenken’. Het aantal plaatsen is zeer beperkt. Graag tot ziens in Velp of Amsterdam! Aanmelden kan nu nog via onderstaande e-mail links:

donderdag 3 mei, 20:00 uur:  Jansen & De Feiter, Emmastaat 6, Velp

info@eenpassievoorboeken.nl

vrijdag 4 mei, 14:00 uur:  Literaire Salon Jimmink, Waalstraat 45, Amsterdam

htinorcenti@hotmail.com

One thought on “HERDENKEN EN ONTMOETEN

  1. Lieve Simon, een nieuwe wijze van herdenken. Ja, daar moeten wij het over hebben want er zijn al haast geen mensen meer die het hebben meegemaakt. En wij, de naoorlogse generatie worden ook een dagje ouder. Wat dan? Mooi gespreksonderwerp bij jouw komende lezingen ter gelegenheid de presentatie van de mooie, nieuwe uitgave van je subliem geschreven boek ‘Van binnen is alles stuk’ met die beeldschone kaft. Herkenning en erkenning vond ik in jouw boek. Het betekent veel voor me. Het gaat voor mij weer een heel waardevolle, intense middag worden. Ik kijk er naar uit. Chapeau. Tot 4 Mei bij de Literaire Salon Jimmink, Barbara de Leeuwe.

Leave a message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s