IN MEMORIAM: JAAP DEKKER

Jaap Dekker (12 februari 1947 – 28 februari 2020) is overleden. Condoleances voor zijn kinderen Dennis en Chantal, zijn bijzondere broer en zusters. Ook zijn ex-vrouw, Olga Commandeur. Wij verloren aan hem een man over wie je boekdelen zou kunnen schrijven, een vriend (47 jaar) en een getalenteerd collega. Wij beleefden veel, samen. Herinneringen die nu een glimlach teweeg brengen. Foto (begin jaren zeventig, met wijlen Ron Klipstein en ondergetekende) in Theater Pepijn in Den Haag.

Het Paroolde Volkskrant

Leave a message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s